Ova politika utvrđuje pravila za upotrebu kolačića na web lokaciji: vazdusnijonizatori.com Korištenjem naših web stranica prihvaćate i pristajete na navedenu politiku (Politiku) i njene uvjete.

Milmaks d.o.o. Kralja Milutina 1, 79240 Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina vlasnik je i operater web stranice www.vazdusnijonizatori.com

Zadržavamo pravo povremeno mijenjati uvjete Polise. Na kraju, ova Pravila o kolačićima su ažurirana u junu 2018. godine

1. Upotreba kolačića

Web lokacija vazdusnijonizatori.com koristi kolačiće da bi vas razlikovala od ostalih korisnika stranice ili trgovine. To nam omogućava da vam pružimo dobro korisničko iskustvo naših web stranica i da ih možemo kontinuirano poboljšavati.

Kolačić je mala datoteka sa slovima i brojevima koja se instalira u vaš pretraživač ili na tvrdi disk računara ako pristanete na instalaciju. Kolačić sadrži informacije koje se prenose na vaš računar.

Koristimo sljedeće kolačiće:

Potrebni kolačići. To su oni koji su prijeko potrebni za rad web stranice. To su, na primjer, kolačići za sigurno prijavljivanje na korisničke račune i korištenje košarice.

Analitički kolačići. Omogućuju identifikaciju i brojanje korisnika web stranica i način na koji se stranica koristi. To nam omogućava poboljšanje performansi web stranice, npr. olakšavajući korisnicima pronalazak onoga što su tražili na stranici.

Funkcionalni kolačići. Oni se koriste za vašu identifikaciju kada se vratite na web lokaciju. Kolačić omogućava prilagođavanje sadržaja stranice prema vašim željama i interesima (npr. Izbor jezika, valute, …) ili da vas pozdravi svojim imenom.

Ciljanje kolačića. Ovi kolačići prate vaše posjete web lokaciji i linkove koje slijedite. Ove ćemo podatke koristiti za stvaranje relevantnijih stranica za vaše interese i oglase koji se na njima prikazuju. U ove svrhe takođe možemo podijeliti ove podatke sa trećim stranama.

2. Kolačići treće strane

Imajte na umu da kolačiće mogu koristiti i treće strane (uključujući, na primjer, reklamne mreže i vanjske pružatelje usluga kao što je analiza web prometa), nad kojima mi nemamo kontrolu. Predlažemo da provjerite web stranice trećih strana za više informacija o tome kako upravljaju kolačićima.

Ispod je lista nekih trećih strana ili. partneri koji bi mogli učitati kolačiće na vaš uređaj:

treća strana za ono što koristi kolačiće

Twitter Twitter koristi kolačiće. Koriste se za anonimno nadgledanje klikova na vezu povezanu s ionex.si ili ionex-ionizers.com.

Više informacija na: https://twitter.com/privacy

Facebook Facebook koristi kolačiće. Koriste se za anonimno nadgledanje klikova na vezu povezanu s www.vazdusnijonizatori.com

Više informacija na: https://en-gb.facebook.com/help/cookies

3. Upravljanje kolačićima

Učitavanje kolačića možete blokirati postavljanjem u svom pregledniku da se ne slažete s učitavanjem nekih ili svih kolačića. Ako koristite postavku koja blokira sve kolačiće (uključujući osnovne stvari), možda nećete moći pristupiti određenim dijelovima web stranice.

Ako ne znate tip i verziju svog pretraživača, možete provjeriti ovo:

Za računare: Kliknite na „Pomoć“ ili „Pomoć“ na vrhu prozora preglednika i odaberite „About“.

Za Mac: s otvorenim prozorom preglednika kliknite Appleov meni i odaberite ‘About’.

4. Omogućavanje kolačića

Učitavanje kolačića možete omogućiti slijedeći ove korake (ovisno o vrsti vašeg preglednika):

SAFARI NA OSX-u

Kliknite “Safari” na vrhu prozora preglednika i odaberite “Preferences”;

Kliknite na „Sigurnost“ ili „Sigurnost“, a zatim na „Prihvati kolačiće“ ili „Prihvati kolačiće“;

Odaberite opciju ‘Samo s web mjesta na koje navigirate’. ‘Samo s web stranice na koju se krećete’.

MOZILLA FIREFOX NA OSX-u

Kliknite „Mozilla“ na vrhu prozora preglednika i odaberite „Preferences“;

Pomaknite se prema dolje dok ne vidite kolačić pod “Privatnost i sigurnost”. ‘Privatnost i sigurnost’;

Odaberite opciju ‘Omogući kolačiće samo za web stranicu s izvornim podacima’. ‘Dozvoli kolačiće samo za originalnu web stranicu’.

OPERA

Kliknite “Izbornik” na vrhu prozora preglednika i odaberite “Postavke”. ‘Postavke’;

Zatim odaberite „Preferences“, odaberite karticu „Advanced“ ili „Advanced“;

Zatim odaberite opciju ‘Prihvati kolačiće’ ili. ‘Prihvati kolačiće’.

Za više informacija o kolačićima i načinu upravljanja njima (uključujući blokiranje) posjetite aboutcookies.org (otvara se u posebnom prozoru). Napominjemo da nismo odgovorni za sadržaj drugih (vanjskih) web stranica.

5. Više informacija

Ako su vam potrebne dodatne informacije o kolačićima koje koristimo, pošaljite nam svoje pitanje u pisanom obliku na info@milmaks.com ili Milmaks d.o.o. Kralja Milutina 1, 79240 Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina

Shopping Cart