“Svjesni smo da je u današnje vrijeme teško dobiti kvalitet po povoljnijoj cijeni pa smo upravo zbog toga osnovali našu kompaniju Milmaks d.o.o. koja vaše želje i kvalitet proizvoda stavlja na prvo mjesto.”

Milmaks kompanija donosi na BiH tržište najkvalitetnije jonizatore vazduha po povoljnoj ceni!

Ono što Milmaks donosi vama su jonizatori kompanije IONEX koji imaju sposobnost eliminacije toksina iz vazduha.

IONEX još od 2002. godine provodi različite studije o utjecaju jona na ljudski organizam i proizvode uređaje za jonizaciju koji efikasno pročišćavaju vazduh i poboljšavaju cjelokupno zdravlje ljudskog tijela.

Razlog zbog kog smo mi iz Milmaks kompanije odlučili da vam donesemo IONEX jonizatore je jer ova kompanija je prva i jedina čiji jonizatori imaju sposobnost eliminacije toksina i uklanjanja alergijskih i astmatičnih čestica i simptoma iz vazduha. Takođe, IONEX jonizatori su posebni jer ne proizvode štetni ozon kao nusproizvod rada, za razliku od ostalih tehnologija jonizacije vazduha. Tehnologija ovih jonizatora je zasnovana na posebno dizajniranoj karbonskoj četki koja emituje najveću količinu negativnih jona izostavljajući proizvodnju opasnog ozona. Zahvaljujući ovoj četki, terapija negativnim jonima je kontinuirana i neograničena što dovodi do trajnih rezultata. Sva istraživanja i mjerenja emisije negativnih jona izvedena su na Institutu Jožef Stefan iz Ljubljane, i dokazuju da su IONEX jonizatori vazduha najjači na tržištu kad je reč o broju emitovanih negativnih jona.

Princip rada IONEX jonizatora se razlikuje od drugih tehnologija pročišćivača jer ne rade po principu filtracije vazduha. Glavni razlog za novi princip rada je činjenica da nijedan filter vazduha nije u mogućnosti da zadrži submikronske čestice koje su veličine 0.01 mikrona. Zato se IONEX jonizatori služe karbonskom četkom.

Takođe, mnogi pozitivni efekti ovih jonizatora vazduha potvrđeni su brojnim medicinskim studijama na raznim institutima širom svijeta. Korišćenjem jonizatora vazduh u prostoriji je 100% čist bez prisustva čestica prašine, toksina, bakterija, virusa i alergena. To je rezultat fizičkih i hemijskih zakona na kojima se zasnivaju principi IONEX tehnologije.

Na našem Milmaks portalu možete pronaći i vidjeti ove jonizatore. Takođe, možete pronaći i razne druge proizvode na stranici “Prodavnica” i u našem katalogu. Pored toga, možete pogledati našu blog stranicu i pročitati naše članke kako biste se bolje upoznali sa proizvodima koje nudimo i kako biste naučili nešto novo o jonizatorima i pročišćavanju vazduha u vašem domu i na koje sve načine ovi jonizatori doprinose vašem zdravlju.

Za sve dodatne i besplatne informacije možete kontaktirati naš stručni tim. Oni su tu za Vas u svako doba dana i spremni su da odgovore na Vaša pitanja jer su iskusni i vješti u ovom poslu.

Sjedište kompanije Milmaks d.o.o. nalazi se u Kozarskoj Dubici na adresi: Kralja Milutina 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i pozivom na brojeve:
+387 52/428-080;
+387 65/488-053;
+387 52/428-081;

Ili putem naše e-mail adrese:
info@milmaks.com
ionex.bih@gmail.com

Shopping Cart